Een AJAX alarmsysteem beveiligt uw huis tegen inbraak.

Het waarschuwt u als er een inbraak, brand en waterschade is. 

Het AJAX alarmsysteem is een compleet meldsysteem. Met maximaal 100 integreerbare draadloze melders biedt dit alarmsysteem hoogste flexibiliteit en perfecte beveiliging - zowel voor privé of voor kantoor. Alle componenten kunnen, middels de AJAX app  via uw smartphone of tablet (iPhone OS of Android), Mac of PC worden bediend.

En dankzij het kenmerkende design in twee kleuren (zwart of wit) passen deze componenten in elk design-interieur.

Vanuit de passie om technologie te combineren met design, heeft AJAX een geavanceerd, uiterst betrouwbaar en elegant alarmsysteem ontwikkeld, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde hardware, volgens norm: EN 50131-1 Grade 2. Het Ajax-alarmsysteem is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling in een tijdperk waarin computers performanter worden, maar waarbij de bruikbaarheid nog sneller toeneemt. Vanaf het eerste ontwerp werd beslist om enkel de beste onderdelen te combineren met een stijlvol design. In combinatie met gepatenteerde toptechnologie heeft dit geleid tot een alarmsysteem, ongeëvenaard inzake kwaliteit, design, afwerking en veiligheid.

Ajax Systems ontwikkelde een draadloze technologie die zo betrouwbaar is als een bedrade verbinding. Dankzij de Jeweller-technologie bedraagt de reikwijdte tussen de detectoren en de hub tot 2.000 meter in open ruimte. Het draadloos signaal wordt beschermd door een 'rolling-code' encryptie. Mocht het signaal verstoord worden, wordt de frequentie gewijzigd en ontvangt u daarvan een melding. Zelfs indien het signaal volledig zou wegvallen wordt u alsnog verwittigd door het "DeliverAnyway" algoritme. Door een doorgedreven ontwikkeling gebruikt Ajax Systems energiezuinige componenten en software die een levensduur van de batterijen garanderen tot 7 jaar. Een welkome bonus aangezien het vervangen van batterijen een vervelende klus is, die gemakkelijk uitgesteld wordt. De hub en alle componenten kunnen eenvoudigweg worden aangesloten door het inlezen van een QR-code.

Beveiligd tegen aanvallen en storingen | 

Blackouts

De ingebouwde batterij garandeert de ononderbroken werking van het systeem.

Verstoord signaal

Indien een signaal tussen de componenten verstoord wordt, schakelt het systeem over op een alternatieve frequentie. 

Router of Internet-storingen

Het ingebouwde gsm-signaal verwittigt u bij onderbreking van het signaal.

Server-storingen

Van zodra een server-storing zou optreden, wordt u hiervan verwittigd.

Detector-storingen

De permanente verbinding met alle componenten verwittigt u wanneer het signaal wegvalt. 

Poging tot sabotage

De geavanceerde geëncrypteerde signalen tussen de componenten garanderen u een feilloze beveiliging van het systeem.

Draadloze bediening: overal en altijd!